توسط hamedrashvand ۲۳ فروردین ۱۴۰۰ در برندینگ, مجله

طراحی منوی رستوران بیرون بر آدانا کباب

طراحی منوی رستوران یک هنر ظریف و حساس است که به سادگی امکان رخ دادن خطا در آن وجود دارد و نیازمند درک صحیحی از نحوه برقراری تعادل میان همه عواملی که در آن نقش دارند می باشد . قبل از هر چیز باید این نکته را در نظر داشته باشید که منو باید در عین حال که جذاب است ساده، خوانا و قابل فهم باشد . یک منوی موفق همانند یک موسیقی خلق و خوی افراد را تحت تاثیر قرار می دهد و در این مورد بیشترین وظیفه بر دوش طراحی و تایپوگرافی است .

طراحی منوی رستوران بیرون بر آدانا کباب

photo_2017-07-25_09-44-49

 

تلفن پذیرش آگهی:۶۱۰ ۳۳ ۳۶۶-۰۳۱

لینک ما

آدرس تلگرام ما

telegram_logo-svg

یک دیدگاه بنویسید.